Vásárlási feltételek

A RE-VER-SION KFT TÖREKSZIK A WEBOLDALON FELTÜNTETETT INFORMÁCIÓK HITELESSÉGÉRE.EGYES KÉPEK LEHETNEK ILLUSZTRÁCIÓK.AZ ÁRAK ELŐZETES EGYEZTETÉS ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL IS VÁLTOZHATNAK,A WEBOLDALON TALÁLHATÓ KEDVEZMÉNYEK A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYESEK.

 

RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS (A RENDELÉSRŐL BŐVEBBEN)

A weboldalon található termékek árai:bruttó árak. (Árváltozás jogát fent tartjuk).

.ÜZLETÜNKBEN KÉSZPÉNZel és kártyával is fizehetsz.

 

Tisztelt vásárlók a forint árfolyam ingadozása miatt nagyobb értékű rendelés esetén legyenek szivesek érdeklődni.

1:

Áraink:

A rendelés időpontjában érvényes listaárak. A Honlapon megjelenített termékek vételára tartalmazza az általános forgalmi adót. (27%) – A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.

Az oldalon feltüntetett árak esetleges hibáiért a szolgáltató nem vállal felelősséget. A szolgáltató fenntartja a jogot a feltüntetett árak egyoldalú módosítására, erről a vásárlót tájékoztatja a rendelés leadása után.

Utánvétes csomagszállitás csak Magyarország terülétére!!!

 

2:

SPOILER MEGRENDELÉST ILLETVE NAGY ÉRTÉKŰ RENDELÉS CSAK ELŐLEGGEL/FOGLALÓVAL ÁLL MÓDUNKBAN FELVENNI. Az előleg  a Bruttó végösszeg:30%-a.Az online megrendelésre előleg beküldőt küldünk emailben!

Az árváltozás jogát fentartjuk.

 

A Webshopunkban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
A Webshopunkban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos  két lehetőség közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti.

A webshopon keresztül leadott rendeléseket akkor élesitjük ha irásban azt vissza igazoltuk a megrendelőnek!

Szállitási módok,személyes átvétel=BEMEGYEK A BOLTBA, vagy postai utánvétel lehetőségek közül lehet választani.Amennyiben nem jelöli meg a megjegyzés rovatba a BEMEGYEK AZ ÜZLETBE ÉRTE, akkor AUTOMATIKUSAN POSTAI UTÁNVÉTEL KÜLDJÜK A TERMÉKET.A bemegyek az üzletbe a „egyéb közlendő” rovatban jelezhető,illetve bármilyen információ amit velünk szeretni közölni rendelésével kapcsolatban. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Reversion Kft. felelősséget nem vállal.A MEGRENDELÉSRŐL KÜLÖN VISSZAIGAZOLÁST KÜLDÜNK !

3:

A vevő köteles a kiszállítás vagy átvétel időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Javasoljuk ,hogy a kézbesítéskor ,rögtön nyissuk fel a küldeményeket,és győződjünk meg annak sértetlenségéről.Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
A csomagot normál  Magyar Posta viszi arra a cimre amit megjelöltünk postázási címnek!!
Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.Mivel a postakölség hozzájön a megrendelt termék árához ezért:2000ft alatti rendelést nem áll módunkban teljesíteni,mivel a postakölstég a termék árához képest aránytalanul nagy lenne.Kérjük szíves tudomásul vételét!

4:

A csomagokat Magyar Posta MPL-l szállitatjuk.

A csomag utánvételi  díjak a következő képpen alakulnak:

2000ft-50000ft-érték határig egységesen:2000ft

50000ft felett:2500ft a posta költség.

150000ft felett a posta költséget átvállaljuk.

A postakölstég díja évenként többször is változhat.Ezt a Posta dönti el.Ezért felelőséget nem vállalunk.

 

5:


GARANCIA, SZAVATOSSÁG

Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett.
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.Spoilerek tekintetében képes tájékozatást kérünk,vagy szerelői szakvéleményt melyet továbbíttunk a gyártók felé.Hiba megállapitás,elbirálása:5-10 munkanap.Amennyiben bizonyitást nyer ,hogy a spoiler nem felszerelhető ugy a vásárló pénz fisszatéritésre jogosult.A mennyiben a nálunk vásárolt spoiler bizonyittottan nem felszerelhető( fotók,szak szerelői nyilatkozat)ugy a mi szakműhelyünkben azt garanciában ráigazitjuk az autóra.Amennyiben a vevő nem a megfelelő terméket rendelte,pl az autójához mert elnézte azt,(ÉVJÁRAT VÁLTÁS) csak:10000ft-értékhatárig áll módunkban kicserélni.Kérjük figyelmesen rendeljenek.Amennyiben garanciális probléma merül fel,pl spoiler méretpontatlanság,azt a Reversion kft garanciában megjavíttatja-ráigazíttatja a kívánt autóra. A garanciális ráigazitás ingyenes azon ügyfeleknek akik bizonyitottan a Reversion kft-től vásárolták azt(számla).Ez a szolgáltatás a megrendelt termék kiszállitásától számitva 30 napig érvényes.

6:

 

A vásárlás visszavonása és a megvásárolt termék visszaküldése az Eladó egyértelmű jóváhagyását igényli. Távollévők között kötött szerződéskor a Vevő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Egyéb esetekben, ha az Eladó beleegyezik a vásárlás visszavonásába, visszavonási díjat kell fizetni, amely a vásárlási ár 15%-a. A visszaszállítás a fogadónak - jelen esetben az Eladónak - díjtalanul kell, hogy történjen, különben nem áll az Eladó módjában átvenni az árut. Ugyanez vonatkozik az ellenőrzés vagy javítás céljából visszaküldött termékekre is. Csak eredeti csomagolásban és az új állapottal mindenben megegyező állapotban vesz vissza az Eladó árut. Amennyiben a Vevő sikertelenül szereli be a terméket, az Eladó semmilyen követelést nem fogad el (pl. beszerelései költségek, a szereléssel, kicseréléssel eltöltött idő). Az Eladó egy esetleges visszahívási akció keretében visszakövetelheti az érte kifizetett ellenérték visszafizetésével bármilyen extra költség vagy kárigény nélkül.Letölthető formanyomtatvány:

Letölthető jegyzőkönyv minta garanciával kapcsolatos:

http://fogyasztovedelem.kormany.hu/sites/default/files/jegyzokony_fogyasztoi_panaszrol_140521.pdf

https://www.netreveled.hu/dokumentumok/jegyzokonyv.pdf

49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok).

 

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

7. Az elállás joga

A megrendelt termék átvétele előtt:

Ha megrendelése után (még a szállítás megkezdése előtt) mégsem tart igényt a szállítandó termékre, úgy megrendelését addig az időpontig visszamondhatja, amíg a szállítás el nem kezdődik, de minimum 8 munkanapig.

A szállítás attól a ponttól kezdődik el, mikor a megrendelt termék a beszállítótól útnak indul.

Rendelésének állapotáról érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon :info@fonixtuning.hu vagy 061-4154477 nyitvatartási időben.

Tájékoztatjuk, hogy az Ön megrendelésének elektronikus úton történő elküldése, majd ennek az eladók részéről történő elfogadása a Ptk. vonatkozó szabályai szerint szerződéskötésnek minősül. (Ptk.6:5.§ (2) bekezdés)

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Amennyiben a szállítás megkezdéséig megrendelését nem vonja vissza vagy a leszállított árut nem veszi át, úgy lehetővé teszi, hogy az eladók kártérítési igényt támaszthasson Önnel szemben a Ptk. szerződésszegésre vonatkozó szabályai szerint (Ptk. 6. könyv X. Cím).

A megrendelt termék átvételét követően:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó 12 hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a termék eredeti, hiánytalan csomagolásban (eredeti számlával együtt), 14 napon belül való visszajuttatása vevőt terheli, illetve az Eladók követelhetik a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

  • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.
  • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére. (Amennyiben a vásárló igazolta, hogy a csomag már úton van)

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza az egyeztetés során megadott címre. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvétellel küldött csomagokat nem áll módjában átvenni!

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag visszaékezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt, nem tartalmazta az eredeti számlát) A termék (amennyiben sértetlen) visszaérkezését követő harminc napon belül az Eladók a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítik a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Amennyiben a termék beépítésre került, beépítés során sérült a bármely része, úgy kizárólag a sérülés mértékével arányosan értékét csökkentve tudjuk visszafizetni a vételárat!!!!

Amennyiben a beépítés után minőségi (pl. nem megfelelő ültetési mérték) panasszal szeretne élni panaszát akkor tudjuk elfogadni, ha a beépítés igazoltan szakszervizben történt, illetve az ültetőrugó vagy sport futómű beépítése előtt és után is mérésre van szükség az első és a hátsó kerekeknél (4 db) is. A mérést a kerék agy mértani közepe és kerékjárati ív teteje között kell végezni függőleges irányban minden esetben úgy, hogy arról fénykép is készüljön. A mérési értékeknek jól kell látszódnia a fotókon. Amennyiben nem rendelkezik ezen adatokkal, úgy visszaküldés esetén csak értékcsökkentett árat tudunk visszafizetni 14 napos elállás esetén.

Amennyiben a vevő nem a megfelelő terméket rendelte mert (elnézte) pl,akkor azt sajnálatos módon csak:10000ft-érték határig áll módjában kicserélni a megfelelő termékre a Reversion kft-nek.Ezért kérünk mindenkit,hogy figyelmesen rendeljen!!

Amennyiben a termék bizonyittotan jó,de nem a megfelelőt rendelte az ügyfél ugy azt 10 munkanap után csak 30% érték csökkenéssel tudjuk vissza venni.

A vonatkozó jogszabályok

Ptk. 6:5.§

(1) A szerződési nyilatkozat, ha azt szóban vagy szóbeli üzenettel tették, a másik fél tudomásszerzésével válik hatályossá az írásban vagy távirati úton közölt nyilatkozat hatályosságához pedig az szükséges, hogy az a másik félhez megérkezzék.

(2) A még hatályossá nem vált nyilatkozatot vissza lehet vonni. A visszavonó nyilatkozatnak legkésőbb a visszavont nyilatkozattal egy időben kell a másik félhez érkeznie, illetőleg tudomására jutnia.

(3) Ha mindkét fél gazdálkodó szervezet, az ellenszolgáltatást (vételár, díj) vállaló fél a nyilatkozatát a szerződés létrejöttéig visszavonhatja, a másik fél költségeit azonban meg kell térítenie.

(4) Ha az elfogadó idejében megtett nyilatkozata az ajánlattevőhöz elkésve érkezik, az ajánlattevő köteles a másik felet haladéktalanul értesíteni arról, hogy a szerződés nem jött létre. Ha ezt elmulasztja, a szerződés létrejön.

A fenti törvényhely a szerződést eredményező nyilatkozatok (ajánlat és elfogadás) hatályáról rendelkezik. Előírásai azonban valamennyi egyoldalú címzett jognyilatkozat esetében is irányadóak.

Ez a jogcselekmény a megtétel módjától függő időpontban válik hatályossá. Ha a nyilatkozat szóban vagy szóbeli üzenet útján hangzott el, akkor a tudomásszerzéssel; írásbeli közlés esetében pedig a másik félhez való megérkezéssel. Ekként - a törvény megfogalmazásából következően - az írásban eljuttatott nyilatkozat hatályossá válik akkor is, ha arról a címzett ténylegesen és valósan nem szerez tudomást (például külföldi tartózkodás, betegség vagy csupán gondatlanság okán). A nyilatkozat megismerésének hiányából származó hátrány azonban még vétlenség esetében sem hárítható el. Nem tekinthető azonban hatályosan közöltnek a nyilatkozat, ha a szabálytalanul megcímzett postai küldemény "nem kereste" jelzéssel érkezik vissza (BH1996. 661.), továbbá a címzett tagadása esetén az ajánlott postai küldeményként való feladás, illetve a küldeménynek a levélszekrény útján történő kézbesítése (FPK 1995/48.).

A hatálybalépés jelentősége abban áll, hogy hozzá kötődnek a nyilatkozat megtételéhez fűződő joghatások. Így

  • ez időtől megkezdődik az ajánlati kötöttség,
  • elfogadást tartalmazó nyilatkozat esetében létrejön a szerződés,
  • a hatályos nyilatkozat nem vonható vissza, a törvényi kivételeket ide nem értve.

8:

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A Webáruházunkban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
A Reversion Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Webáruházunk akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

- Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei. 
A Reversion Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Webshopunkhoz való csatlakozás miatt következett be.
A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
Egyedül a vásárló felelős a Webshopunkhoz való kapcsolódásáért és a Webshopban való vásárlásért.
A Reversion Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A Reversion Kft. szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Webshopunkban történt megjelentés időpontjától lép életbe.
A Reversion Kft. szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a Webáruházát, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Reversion Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz.
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
A Reversion Kft. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Reversion Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Reversion Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Linkek

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
MKEH
Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE)

Ügyfélszolgálat.

Re-ver-sion kft

1042.Budapest.Árpád ut 90-92.Főnix Tuning

mail:info@fonixtuning.hu

-Cégjegyzékszám:13-09-119123

-479108-Csomagküldő internetes kiskereskedelem

-Tárhelyszolgáltató:Tárhelypark Kft. Budapest, Victor Hugo u. 18-22, 1132

Érdekel a tuning?

Kedveld a Facebook oldalát!

Könnyebben értesülhetsz az aktuális újdonságokról, és kedvezményekről, mert biztosan időben eljutnak hozzád!